Příprava podle typu přístroje

Abyste svým hostům poskytli zážitek z pizzy jako v Itálii, je zapotřebí vhodná technologie na její přípravu. Jak takovouto technologii uvést do provozu, jak správně upéct pizzu a jak se o pec starat, aby Vám vydržela co nejdéle. Tak to vše a i více Vám ukážeme v našich video návodech.

Pec Optima
Pec Professionale UNO
Pec Professionale DUE

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 180 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je na vhodný plech.

Bagety v konvektomatu pečeme po dobu 13 - 15 minut..

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Konvektomat předehřejte na 180 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je na vhodný plech.

Bagety v konvektomatu pečeme po dobu 13 - 15 minut..

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 350 °C – horní ohřev a 320 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 5:00 – 6:00 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.