Pizza Perfettissima Margherita

Pizza Perfettissima Margherita

S kořeněnou rajčatovou omáčkou.

Pizza předpečená v kamenné peci s kořeněnou rajčatovou omáčkou a jemným sýrem mozzarella.

  • Vyvinuta exkluzivně pro profesionální oblast
  • 29 cm průměr
  • Předpečená v kamenné peci – autentická chuť, jako v Itálii
  • Jako domácí – nerovnoměrný, rustikální, kulatý tvar
  • Snadná manipulace – bez lepení a kynutí
  • Velmi dlouho fermentované těsto
  • Příprava ˂7 minut
  • Křupavý okraj
  • Vybrané suroviny

Složení

PŠENIČNÁ MOUKA, 21 % SÝR MOZZARELLA, 20 % pasírovaná rajčata, voda, řepkový olej, jedlá sůl, pekařské droždí, cukr, olivový olej extra panenský, oregano, cibule, česnek, pepř černý, bazalka, restovaná cibule.

 

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

 

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

 

Energetické hodnoty na 100 g na 365 g
Energie 1013 kJ / 241 kcal 3696 kJ / 878 kcal
Tuky 7,0 g 26,0 g
Z toho mastné nasycené kyseliny 3,3 g 12,0 g
Sacharidy 33,0 g 119,0 g
Z toho cukry 3,5 g 13,0 g
Bílkoviny 11,0 g 39,0 g
Sůl 1,1 g 4,2 g
Název výrobku: Pizza Perfettissima Margherita, hluboce zmrazený polotovar
Hmotnost (netto): 2,190 kg
Hmotnost (brutto): 2,667 kg
Balení: 1 x 2,19 kg  (6 kusů à 365 g)
Skladování: při -18 °C
Paletizace: 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta
Rozměr kartonu – délka (cm): 30,9
Rozměr kartonu – šířka (cm): 16,9
Rozměr kartonu – výška (cm): 31,8
Celková doba trvanlivosti: 12 měsíců
Minimální zbývající doba trvanlivosti: 3 měsíce
Číslo výrobku: 1-25-017100
EAN: 4001724033448
Statistické číslo materiálu: 19059080

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 320 °C – horní ohřev a 270 °C – dolní ohřev.

Vyjměte pizzy z obalů a odstraňte fólii. Pizzy v předehřáté peci s kamenným dnem dopékejte po dobu 4:30 -5:30 minut. Doba přípravy závisí na množství oblohy.

 

TIP: Příležitostným pootočením pizzy při pečení získáte ještě rovnoměrnější výsledek pečení.

Konvektomat předehřejte na 250 °C a snižte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyjměte pizzy z obalů a dejte je na vhodný plech.

Pizzy v předehřátém konvektomatu dopékejte po dobu 5–6 minut při teplotě 230 °C.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit.

Program pro optimální výsledek: 

Krok 1 – Rychlost ventilátoru: 100 %, mikrovlny: 80 %, čas: 0,45 minut.

Krok 2 – Rychlost ventilátoru: 90 %,  Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minuty.

Merrychef předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rychlost ventilátoru 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Program pro optimální výsledek:

Krok 1 – Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: zapnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 2:45 minuty.

Krok 2 - Funkce ventilátor: zapnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: vypnuto, teplota 275 °C, čas: 0:25 minuty.

Krok 3 - Funkce ventilátor: vypnuto, Spodní ohřev: vypnuto, funkce grilu: zapnuto, teplota 0 °C, čas: 0:20 minuty.

Troubu CiBO předehřejte na provozní teplotu. Pizzy vyjměte z obalů a pečte v nastaveném programu. Pizzu před pečením nerozmrazujeme.

Recepty