Bistro Baguette Pepperoni 125 g

Bistro Baguette Pepperoni 125 g

Křupavá bageta s francouzským šarmem

Křupavá bageta s jemně pikantním salámem, s rajčaty, kousky papriky a brokolicí na rajčatové omáčce. Zapečené se sýrem eidam.

  • Objevte naši řadu autentických bagetek Bistro, křupavých zvenčí a
    měkkých uvnitř, s bohatou oblohou, inspirovanou francouzskou láskou k jídlu.
  • Rozmanitá obloha z pečlivě vybraných surovin zaručuje mimořádnou
    chuť každé bagetky.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Vysoká kvalita bez přidaných zvýrazňovačů chuti.
  • Bagetky Bistro zaženou malý i větší hlad, hodí se jako rychlá
    alternativa dopolední či odpolední svačiny.

Složení

PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10 % rajčatový koncentrát, 9,7 % SÝR EIDAM, 6,9 % salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, česnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř, 5,2 % pasírovaná rajčata, 4,8 % paprika, 4,0 % rajčatové kousky, řepkový olej, 1,6 % brokolice, sůl, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor (mono-a diglyceridy mastných kyselin), česnek, oregano, pepř, dextróza, bazalka.

 

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

 

Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

 

Energetické hodnoty na 100 g
Energie 972 kJ / 232 kcal
Tuky 9,0 g
Z toho mastné nasycené kyseliny 3,0 g
Sacharidy 28,0 g
Z toho cukry 3,4 g
Vláknina 2,4 g
Bílkoviny 8,9 g
Sůl 1,2 g
Název výrobku: Bistro Baguette Pepperoni 125 g
Hmotnost: 250 g (2 x 125 g)
Balení: 2,5 kg = 10 x 250 g (2 kusy à 125g)
Skladování: při -18 °C
Číslo výrobku: 1-25-017300
EAN: 4001724048268
Statistické číslo materiálu: 19059080

Příprava podle typu přístroje

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Pec s kamenným dnem předehřejte na 220 °C – horní ohřev a 190 °C – dolní ohřev.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct. Bagety v předehřáté peci s kamenným dnem pečeme po dobu 12 - 14 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Troubu důkladně předehřejte na 220 - 220 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby.

Bagety v předehřáté troubě pečeme po dobu 13 – 15 minut.

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejte na 160 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je péct.

Bagety v předehřáté horkovzdušné fritéze pečeme po dobu 9 - 12 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.

Konvektomat předehřejte na 180 °C.

Vyjměte bagety z obalů a dejte je na vhodný plech.

Bagety v konvektomatu pečeme po dobu 13 - 15 minut.

 

Podle typu přístroje a množství oblohy se může uvedená doba přípravy lišit. Před konzumaci se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.