Pizza Calabrese se zakysanou smetanou

Pizza Calabrese se zakysanou smetanou

Suroviny

Před pečením

1x

Pizza Perfettissima Piccante Calabrese
30 g
Cibule, červená, jemně nakrájená
5 g
Česnek, jemně nakrájený
5 ml
Olivový olej

Po upečení

25 ml
Kyselá smetana
3 ml
Limetková šťáva
0,5 g
Mořská sůl
0,2 g
Limetková kůra
3 g
Koriandr, jemně nasekaný
1 g
Pepř, mletý

Příprava

  1. Na zmrzlou pizzu rozložíme na tenké plátky nakrájenou červenou cibuli a potřeme ji česnekem rozmixovaným v olivovém oleji.
  2. Pizzu upečeme podle návodu.
  3. Ze zakysané smetany, limetkové šťávy, mořské soli a limetkové kůry připravíme dip. Upečenou pizzu ozdobíme připraveným dipem ze zakysané smetany, nasekaným koriandrem, dochutíme čerstvě mletým pepřem a podáváme.

Ilustrační obrázek. Změny vyhrazeny.

Další recepty