Pizza Mexico

Pizza Mexico

Suroviny

Před pečením

1x

Pizza Perfettissima Margherita
70 g
Sýr cheddar, strouhaný
30 g
Papričky jalapeño, nakrájené na plátky

Po upečení

25 ml
Zakysaná smetana
3 ml
Limetková šťáva
0,5 g
Mořská sůl
0,2 g
Limetková kůra
25 g
Cherry rajčata, nakrájená na plátky
3 g
Koriandr, jemně nasekaný

Příprava

  1. Na zmrzlou pizzu rozložíme nastrouhaný sýr cheddar a na plátky nakrájené papričky jalapeňos.
  2. Pizzu pečeme podle návodu.
  3. Ze zakysané smetany, limetkové kůry, šťávy a mořské soli připravíme dip. Upečenou pizzu posypeme jemně nakrájenou petrželovou natí, ozdobíme dipem, nakrájenými cherry rajčaty, nasekaným koriandrem a podáváme.

Ilustrační obrázek. Změny vyhrazeny.

Další recepty